Καλάθι

Το καλάθι είναι άδειο

Σύμβουλοι-Θεραπευτές

Βοηθήματα

Τηλεφώς Live

Ακρόαση κλασσικής μουσικής

Επιλεγμένα βίντεος

Πρώτες Βοήθειες

  Οδηγίες

PayPal

Όροι Χρήσης Ιστοσελίδας

Facebook

Επικοινωνία

Email:
Θέμα:
Μήνυμα
Ερώτηση Anti-Spam: Πόσα μάτια έχει ο άνθρωπος (2):

Κατάστημα Φυσικής Θεραπείας

 Οδηγίες Αγοράς Προϊόντων - Δημιουργία Λογαριασμού

Πρώτα εγγραφείτε ως χρήστης στην ιστοσελίδα μας, κάνοντας κλικ στην "Δημιουργία Λογαριασμού". Τότε θα ανοίξει νέο παράθυρο και θα μεταβείτε στην οθόνη εγγραφής χρήστη όπου αφού εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία, θα κάνετε κλικ στο ηλεκτρονικό πλήκτρο "Εγγραφή". (Παράλληλα μπορείτε να ακολουθείτε τις οδηγίες από την παρούσα σελίδα...)

Στη συνέχεια θα αποσταλεί μήνυμα επιβεβαίωσης στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, στο οποίο πρέπει να απαντήσετε...


 Διαδικασία Ηλεκτρονικής Αγοράς

Για την διαδικασία ηλεκτρονικής αγοράς πρέπει να έχετε υπόψιν σας τα εξής:

Η ηλεκτρονική αγορά των προϊόντων μας λειτουργεί με το σύστημα του ηλεκτρονικού καλαθιού. Πρώτα πρέπει να επιλέξετε το προϊόν πού επιθυμείτε και στην συνέχεια να κάνετε κλικ στο ηλεκτρονικό πλήκτρο “Αγορά”. Το πλήκτρο "Αγορά" βρίσκεται κάτω ή δίπλα από το κάθε προϊόν.

Αυτόματα, το προϊόν που επιλέξατε προστίθεται στο καλάθι σας. Το καλάθι βρίσκεται μόνιμα σε σταθερή θέση στο αριστερό μέρος της ιστοσελίδας.

Προσθέστε όσα προϊόντα επιθυμείτε και όταν τελειώσετε τις αγορές σας, κάνετε κλικ στο πλήκτρο “Ολοκλήρωση Παραγγελίας”.

Τότε θα μεταφερθείτε στην οθόνη στοιχείων παραγγελίας όπου θα σας ζητηθεί να συνδεθείτε - ή να δημιουργήσετε ένα νέο λογαριασμό (αν αυτή είναι η πρώτη σας φορά).

ΕΓΓΡΑΦ¨Η

Αφού συνδεθείτε ή δημιουργήσετε λογαριασμό, κατόπιν θα πρέπει να ορίσετε “Διεύθυνση τιμολόγησης/αποστολής”, "Τρόπο Αποστολής", “Τρόπο Πληρωμής” και να εισάγετε τον κωδικό εκπτωτικού κουπονιού (εάν έχετε).Στη συνέχεια κάνετε κλικ στο πλήκτρο "Επόμενο". Εάν έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής τις “Κάρτες: Visa, MasterCard, PayPal”, τότε  θα μεταφερθείτε στην ασφαλή τοποθεσία ηλεκτρονικών πληρωμών της διεθνούς εταιρείας PayPal:

 

 

Εδώ, εάν έχετε προσωπικό λογαριασμό PayPal μπορείτε να συνδεθείτε, αν όχι θα πρέπει να συμπληρώσετε τα στοιχεία της κάρτας σας και τα προσωπικά σας στοιχεία και στη συνέχεια να πιέσετε “Review and Continue”.

Τότε θα μεταφερθείτε στην επόμενη οθόνη όπου μπορείτε να δημιουργήσετε τον δικό σας λογαριασμό PayPal (ορίζοντας ένα προσωπικό κωδικό-password και κάνοντας κλικ στο “Continue”) ή να συνεχίσετε κάνοντας κλικ στο “No Thanks”.

 

Τέλος θα μεταφερθείτε στην επόμενη και τελευταία οθόνη όπου κάνοντας κλικ στο “Return to DDI (Data Digi Informatics)” θα επανέλθετε στις Πύλες Φυσικής Θεραπείας, ενώ θα σας αποσταλούν οι σχετικές ειδοποιήσεις και η απόδειξη πληρωμής στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Σας ευχόμαστε καλές αγορές!

Ακρόαση κλασσικής μουσικής: CLAUDE DEBUSSY (1862-1918), Pour le Piano

sound by Jbgmusic