Καλάθι

Το καλάθι είναι άδειο

Επικοινωνία

Email:
Θέμα:
Μήνυμα
Ερώτηση Anti-Spam: Πόσα μάτια έχει ο άνθρωπος (2):

Κατάστημα Φυσικής Θεραπείας

 Προϊόντα για: ΑΡΘΡΙΤΙΚΑ και ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗ
  • Η οστεοαρθρίτιδα (κοινώς «αρθριτικά») είναι η συχνότερη πάθηση των αρθρώσεων. Αφορά τις αρθρώσεις των χεριών και των ποδιών, όπως επίσης και τις αρθρώσεις της σπονδυλικής στήλης (εκφυλιστική σπονδυλοαρθροπάθεια, ή κοινώς, «άλατα της σπονδυλικής στήλης»). Παθολογικά και ανατομικά χαρακτηρίζεται από ρήξη (φθορά) του αρθρικού χόνδρου και από οστική υπερπλασία στα όρια των αρθρικών επιφανειών που σχηματίζεται από περιττά (μη μεταβολισμένα) άλατα.
  • Η λέξη οστεοπόρωση δηλώνει το "πορώδες οστούν" και είναι μία κατάσταση όπου ένα άτομο χάνει σταδιακά οστεϊκή μάζα έτσι ώστε τα κόκαλα του να γίνονται πορώδη και σταδιακά εύθραυστα.
  • Τα αίτια της οστεοπόρωσης και των αρθριτικών είναι γνωστά και μπορούν να αντιμετωπιστούν. Οφείλονται κυρίως στη λανθασμένη νοοτροπία, στη διατροφή και στον τρόπο ζωής. Εάν γίνουν κάποιες ουσιαστικές αλλαγές σε αυτούς τους τρεις τομείς, οι άκρως ανεπιθύμητες παθολογικές αυτές καταστάσεις μπορούνε να μετριαστούν σε μεγάλο βαθμό και σε πολλές περιπτώσεις να εκλείψουν.
  • Πέραν της πολύ μεγάλης βοήθειας που μπορούν να προσφέρουν ορισμένες ασκήσεις γιόγκα, τα προϊόντα που ακολουθούν περιέχουν πολύτιμα συστατικά που είναι απαραίτητα για την υγεία των αρθρώσεων, διευκολύνουν τον μεταβολισμό, ενισχύουν τα κανάλια της αποτοξίνωσης, καταπραΰνουν τους πόνους και αποτρέπουν την απώλεια οστεϊκής μάζας, καθώς δρουν ως καταλύτες διευκολύνοντας την απορρόφηση του ασβεστίου και των μεταλλικών αλάτων από τον οργανισμό.
(*) Οι τιμές περιλαμβάνουν τον φπα.
Αποτελέσματα 1 - 9 από 9

Ακρόαση κλασσικής μουσικής: CLAUDE DEBUSSY (1862-1918), Pour le Piano

sound by Jbgmusic