Καλάθι

Το καλάθι είναι άδειο

Σύμβουλοι-Θεραπευτές

Βοηθήματα

Τηλεφώς Live

Ακρόαση κλασσικής μουσικής

Επιλεγμένα βίντεος

Πρώτες Βοήθειες

  Οδηγίες

PayPal

Όροι Χρήσης Ιστοσελίδας

Facebook

Επικοινωνία

Email:
Θέμα:
Μήνυμα
Ερώτηση Anti-Spam: Πόσα μάτια έχει ο άνθρωπος (2):
 Η φιλοσοφία της ΓΙΟΓΚΑ

Η φιλοσοφία της γιόγκα, έχει βαθιές ρίζες και θεωρεί τον άνθρωπο ως ένα ον πνευματικό, με δυνατότητες άπειρης εξέλιξης. Έχει μάλιστα χαρτογραφήσει την ενεργειακή υπόσταση του ανθρώπινου όντος με όρους καθαρά επιστημονικούς, με διαγράμματα, με χάρτες και με μετρήσεις, που μας παρουσιάζουν ίσως ανάγλυφη την εικόνα ενός τμήματος της ανθρώπινης ψυχής.

Από αυτή και μόνο την άποψη, η γιόγκα θα μπορούσε να αποτελέσει ένα ανεκτίμητο εργαλείο για κάθε αναζητητή, αλλά και για κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο ανεξάρτητα με τα πιστεύω του ή με τη θρησκεία του.

Η γιόγκα, μέσα από πολλούς αιώνες άσκησης, εμπειρίας και γνώσης, έχει να μας παρουσιάσει εκατοντάδες μεθόδων & διαδικασιών που στοχεύουν να αναπτύξουν την υγεία, το νου και το πνεύμα μας, έως σημεία απίστευτης τελειότητας.


 ΓΙΟΓΚΑ – Μια ΕΙΣΑΓΩΓΗ στις ASANAS

Πολλοί άνθρωποι θεωρούν τις στάσεις της γιόγκα (asanas) ως απλές γυμναστικές ασκήσεις ή ως τεχνικές για ευλυγισία και ενδυνάμωση του σώματος. Αυτό όμως είναι όλως διόλου λάθος, γιατί στην πραγματικότητα οι asanas δεν είναι πρωταρχικά σχεδιασμένες για όμορφο σώμα ή για ενδυνάμωση των μυών.

Η γιόγκα και οι στάσεις της είναι σχεδιασμένες ώστε να μας προσφέρουν κάτι πολύ περισσότερο και συγκεκριμένα την εμπειρία της ένωσης με τον εσωτερικό εαυτό μας.

Οι στάσεις της γιόγκα (asanas) μας οδηγούν σε μια κατάσταση της ύπαρξης όπου κάποιος μπορεί να παραμένει σταθερός, χαλαρωμένος, ήσυχος και άνετος σωματικά και νοητικά. Μέσω της άσκησης στις πρακτικές της γιόγκα επιτυγχάνεται μια αναζωογόνηση του μυϊκού συστήματος, ευλυγισία των αρθρώσεων, απαλό μασάζ των εσωτερικών οργάνων και αναζωογόνηση του νευρικού συστήματος.

Έτσι αποτελούν μια εξαίρετη μέθοδο για διατήρηση υψηλού επιπέδου υγείας και για την αντιμετώπιση και θεραπεία μιας μεγάλης γκάμας ασθενειών και παθήσεων.

Ωφέλεια & Διαφορετικότητα

Golden Test     Golden Test      Golden Test     Σχολή Γιόγκα Σατυανάντα

Συμπληρώματα Διατροφής

Συμπληρώματα Διατροφής

Ζωτικά Προϊόντα

Θεραπευτικά Προϊόντα

Ειδικά Προϊόντα

Ακρόαση κλασσικής μουσικής: CLAUDE DEBUSSY (1862-1918), Pour le Piano

sound by Jbgmusic