Καλάθι

Το καλάθι είναι άδειο

Σύμβουλοι-Θεραπευτές

Facebook

Επικοινωνία

Email:
Θέμα:
Μήνυμα
Ερώτηση Anti-Spam: Πόσα μάτια έχει ο άνθρωπος (2):

Κατάστημα Φυσικής Θεραπείας

ΔΙΑΤΡΟΦΗ & ΚΥΤΤΑΡΙΚΗ ΘΡΕΨΗ

Η πλειονότητα των ανθρώπων σήμερα, υποφέρει από ανεπάρκεια ειδικών θρεπτικών στοιχείων, με αποτέλεσμα να εκδηλώνονται πολλές παθήσεις που οφείλονται σε αυτήν ακριβώς την ανεπάρκεια.

Τα βασικά θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται καθημερινά ο οργανισμός μας, καθώς και οι αναλογίες στις οποίες πρέπει να τα προμηθεύεται είναι:

  1. Πρωτεϊνες (10-12%) που δημιουργούν, επισκευάζουν και διατηρούν τους ιστούς στο σώμα μας.
  2. Λίπη (30%) που βοηθάνε στη κατασκευή των κυττάρων, στη μεταφορά βιταμινών, στο να διατηρείται σταθερή η θερμοκρασία μας κ.α.
  3. Υδατάνθρακες (55-60%) που δίνουν στο σώμα μας ενέργεια, "καύσιμα" για κάθε λειτουργία του.

Πέραν όμως των βασικών αυτών συστατικών (που λίγο-πολύ τα προμηθευόμαστε από τις βασικές τροφές), υπάρχουν πάμπολλα πρόσθετα θρεπτικά στοιχεία τα οποία χρειάζονται καθημερινά τα κύτταρα μας για να λειτουργούν σε κατάσταση υγείας. Τα πρόσθετα αυτά συστατικά είναι οι βιταμίνες, τα μέταλλα, τα ιχνοστοιχεία, τα προβιοτικά, τα ένζυμα, τα αμινοξέα, τα ωμέγα λιπαρά οξέα, οι σύνθετοι υδατάνθρακες, τα αντιοξειδωτικά και χιλιάδες φυτοθρεπτικά στοιχεία που πρέπει να παίρνουμε στην σωστή μορφή και στη σωστή ποσότητα από την διατροφή μας καθημερινά.

Η Ορθή Διατροφή λοιπόν, μπορεί να επιτευχθεί μόνον μέσω μιας ολοκληρωμένης μεθόδου θρέψης αλλά και αποτοξίνωσης του οργανισμού και των κυττάρων του.

Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα, όχι μόνο την ουσιαστική πρόληψη και θωράκιση του οργανισμού ενάντια στις ψυχοσωματικές παθήσεις, αλλά και την εξάλειψη πολλών παθολογικών συμπτωμάτων, τα οποία ίσως έχουν ήδη εμφανισθεί.


Η έλλειψη θρεπτικών στοιχείων στα κύτταρα & οι Παθήσεις

Η σύγχρονη τοξινωμένη, βιομηχανοποιημένη και θρεπτικά υποβαθμισμένη τροφή, όχι μόνο δεν τρέφει τα κύτταρα μας, αλλά τα απογυμνώνει κιόλας από πολλά πολύτιμα τροφικά μόρια. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την βαθμιαία αυξανόμενη κυτταρική δυσλειτουργία, η οποία εμφανίζεται ως παθολογικά συμπτώματα, έλλειψη ενέργειας, πονοκέφαλοι, ημικρανίες, παχυσαρκία, δερματοπάθειες, νευροφυτικές και ορμονικές διαταραχές και εκφυλιστικές παθήσεις, που εσφαλμένα ονομάζονται «αρρώστιες» και «νόσοι».

Το προηγούμενο επιβεβαιώνει τις πεποιθήσεις του μεγάλου Έλληνα γιατρού της αρχαιότητας, του Γαληνού, που πρότεινε «δεν υπάρχουν ασθένειες, μόνο επίπεδα υγείας» ή για να το εκφράσουμε με σύγχρονους όρους «δεν υπάρχουν ασθένειες, μόνο επίπεδα κυτταρικής λειτουργίας». Όσο μεγαλύτερη λοιπόν είναι η κυτταρική δυσλειτουργία, λόγω της ελλείψεως των ορθών τροφικών στοιχείων, τόσο πιο έντονα είναι τα παθολογικά συμπτώματα. Έτσι, επιβεβαιώνεται και ο μέγας Ιπποκράτης που προέτρεπε «η τροφή σου να είναι το φάρμακο σου και το φάρμακό σου, η τροφή σου».


Τα στάδια της ορθής κυτταρικής θρέψης

Η σωστή και ολοκληρωμένη κυτταρική θρέψη και αποτοξίνωση του οργανισμού δεν είναι απλή υπόθεση διότι υπάρχουν πολλά εμπόδια που πρέπει να ξεπεραστούν.

Υπάρχουν ορισμένα στάδια που δίνουν λύσεις σε όλα αυτά τα προβλήματα της σωστής κυτταρικής θρέψης. Τα στάδια αυτά είναι τα εξής:

  1. Mείωση & έλεγχος των φλεγμονών: Οι φλεγμονές, που οι περισσότερες δεν ανιχνεύονται με τις συνήθεις ιατρικές εξετάσεις, τραυματίζουν συνεχώς ιστούς και όργανα, παρεμποδίζουν τον μεταβολισμό των μορίων των τροφών, αλλά και την απορρόφησή τους από τα κύτταρα. Ο έλεγχος και η σημαντική μείωση των φλεγμονών σε όλο τον οργανισμό είναι βασική προϋπόθεση για την απορρόφηση των μορίων των τροφών από τα κύτταρα. Ένα θαυμάσιο φυσικό φάρμακο για την αντιμετώπιση των φλεγμονών είναι η πρόπολη. Μια πηγή χρόνιων φλεγμονών που περνούν απαρατήρητες είναι οι τροφικές δυσανεξίες ή αλλιώς καθυστερημένες αλλεργίες. Μπορούμε ακόμα και να τις ανιχνεύσουμε χρησιμοποιώντας το επιστημονικά τεκμηριωμένο τεστ τροφικής δυσανεξίας GoldenTest.
  2. Ρύθμιση του γαστρεντερικού συστήματος: Το γαστρεντερικό σύστημα είναι το βασικότερο θεμέλιο της υγείας. Πολλοί ερευνητές θεωρούν ότι είναι "ο δεύτερος εγκέφαλος" και άλλοι ότι είναι το πρώτο σύστημα που αναπτύσσεται στο έμβρυο για να μπορεί να τραφεί σωστά και να αναπτύξει όλα τα άλλα όργανα και συστήματα. Ένα υγιές γαστρεντερικό σύστημα είναι ζωτικής σημασίας για τη σωστή πέψη, αφομοίωση και μεταβολισμό της τροφής, έτσι ώστε να γίνεται σωστή θρέψη των κυττάρων του οργανισμού. Στους περισσότερους ανθρώπους το γαστρεντερικό σύστημα δυσλειτουργεί, με αποτέλεσμα να εμφανίζονται συμπτώματα δυσπεψίας, δυσαπορρόφησης, εντερικής δυσβίωσης και χρόνιων φλεγμονών. Το γαστρεντερικό σύσημα λοιπόν πρέπει να ρυθμιστεί μέσω της ορθής διατροφής για να επιτύχουμε σωστή και ολοκληρωμένη κυτταρική θρέψη.
  3. Αποτοξίνωση: Οι τοξίνες δεν καταστρέφουν κύτταρα, ιστούς και όργανα μόνο άμεσα, αλλά και έμμεσα. Παρεμποδίζουν την απορρόφηση, επιβραδύνουν την λειτουργία και επιταχύνουν την αποβολή από το σώμα των μορίων των τροφών, απογυμνώνοντας έτσι θρεπτικά τον οργανισμό. Αυτό σημαίνει αυξανόμενη κυτταρική υποθρεψία και εξάντληση. Ταυτόχρονα, η υπερβολική τοξίνωση του οργανισμού αυξάνει τις ελεύθερες ρίζες και το οξειδωτικό στρες, το οποίο καταστρέφει τα κύτταρα και έχει συνδεθεί με πληθώρα παθολογικών συμπτωμάτων. Για να γίνει σωστή αποτοξίνωση όμως χρειάζεται μέθοδος. Αν προσπαθήσουμε να αποτοξινωθούμε πολύ γρήγορα μπορεί να «μπουκώσουν» τα αποτοξινωτικά κανάλια του οργανισμού, με αποτέλεσμα οι τοξίνες αντί να απεκκριθούν, να κυκλοφορούν μέσω του αίματος σε όλο το σώμα και να παρουσιάζονται έτσι έντονα συμπτώματα αποτοξινωτικού σοκ. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν πονοκεφάλους, ημικρανίες, μυαλγίες, δερματίτιδες, ατονία, ταχυκαρδία και αναπνευστικά προβλήματα. Μια επιστημονική μέθοδος αποτοξίνωσης, με βότανα και θρεπτικά στοιχεία ειδικά για τον καθαρισμό του ήπατος, του παχέος εντέρου, του αίματος και γενικά του οργανισμού στο σύνολό του, είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να αποφύγουμε όλες αυτές τις ανεπιθύμητες παρενέργειες και για να εξασφαλιστεί η κυτταρική θρέψη με τα μόρια της τροφής.
  4. Εξακρίβωση και αναπλήρωση των θρεπτικών ελλείψεων: Όλοι μας είμαστε διαφορετικοί και μοναδικοί ως οργανισμοί, έχουμε διαφορετικές ανάγκες, γενετική προδιάθεση, διατροφή και τρόπο ζωής και παρουσιάζουμε διαφορετικές ελλείψεις μορίων σε κυτταρικό επίπεδο. Αυτή είναι η αρχή της βιοχημικής ιδιαιτερότητος του ανθρώπου. Είναι σημαντικό να αναγνωρίζουμε ποια μόρια λείπουν σε μεγαλύτερες ποσότητες από τα κύτταρα του κάθε ατόμου και έτσι να τα χορηγήσουμε σε μεγαλύτερες δοσολογίες για σωστή κυτταρική θρέψη. Για τον εντοπισμό αυτών των οργανικών ελλείψεων και για την αναπλήρωση τους μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αγνά φυσικά συμπληρώματα διατροφής, τα οποία απορροφώνται άμεσα από τα κύτταρα, σε αντίθεση με απλές τροφές, οι οποίες πρέπει πρώτα να χωνευτούν, να απορροφηθούν και να μεταβολιστούν και αυτό δεν είναι πάντα εύκολο να γίνει. 
  5. Έλεγχος του άγχους: Η ανισορροπία του νευρο-ανοσο-ενδοκρινικού άξονα και η δυσλειτουργία επινερφίνων, κορτιζόλης, DHEA, άλλων κορτικοστεροειδών, σεροτονίνης, ακετυλχολίνης και πολλών άλλων βιοχημικών μορίων που υποστηρίζουν την βιολογική αντίδραση του οργανισμού στους αγχογόνους παράγοντες, έχουν ως αποτέλεσμα το άτομο να αισθάνεται "πίεση" και "άγχος", χωρίς στην πραγματικότητα να υπάρχει λόγος. Αυτό επηρεάζει άμεσα το γαστρεντερικό σύστημα, την πέψη, την αφομοίωση και τον μεταβολισμό της τροφής, καθώς και τη μεταφορά των τροφικών μορίων στα κύτταρα. Η ισορρόπηση του νευρο-ανοσο-ενδοκρινικού άξονα με τη χορήγηση ορθών στοιχείων, αποκαθιστά την ηρεμία του οργανισμού και τον ομαλό μεταβολισμό των θρεπτικών στοιχείων. Ένα άτομο μπορεί να αισθάνεται συνεχώς «αγχωμένο» και αυτή η κατάσταση, λόγω εξάντλησης του νευροφυτικού και ενδοκρινικού συστήματος, μπορεί να οδηγήσει σε κατάθλιψη, ενώ όλα είναι «μια χαρά» στη ζωή του (δηλαδή όταν δεν υπάρχουν αγχογόνοι παράγοντες, όπως οικονομικές δυσκολίες, προβλήματα στις διαπροσωπικές σχέσεις, οικογενειακά και επαγγελματικά προβλήματα κ.λπ.). Το άτομο μπορεί να είναι - πολύ πιο συχνά από ότι πιστεύουν πολλοί - «βιοχημικά» αγχωμένο. Τρέφοντας τον εγκέφαλο, τα επινεφρίδια και το νευροφυτικό σύστημα με τα σωστά διατροφικά στοιχεία, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις του περιβάλλοντος πολύ πιο ισορροπημένα.

Όλα όσα αναφέρονται πιο πάνω έχουν ένα σκοπό. Να καθαρίσουν, να οξυγονώσουν σωστά, να αλκαλοποιήσουν το αίμα και τον οργανισμό στο σύνολό του, και να επιτρέψουν στα θρεπτικά στοιχεία να χτίσουν υγιή και δυνατά κύτταρα, ενώ ταυτόχρονα να υποστηρίξουν τον οργανισμό για να μπορέσει να αποβάλει τις τοξίνες και τα υπερβολικά φορτία παθογόνων. Δηλαδή πλήρης και επιστημονικά μεθοδευμένη ανανέωση των κυττάρων και όλου του οργανισμού που "χτίζει" έτσι ισχυρή άμυνα και ανοσοποιητικό σύστημα και καθίσταται άτρωτος σε κάθε απειλή και πάθηση. Και όχι μόνο. Διατηρείται νέος και ακμαίος, ενώ αναστέλλεται η διαδικασία της γήρανσης.


Ποιες παθήσεις αντιμετωπίζονται

Όλα σχεδόν τα παθολογικά συμπτώματα, από τον απλό πονοκέφαλο, τις ημικρανίες, τη χρόνια κούραση και τις δερματοπάθειες, μέχρι την παχυσαρκία και τις χρόνιες εκφυλιστικές παθήσεις, άμεσα ή έμμεσα, οφείλονται σε ένα πράγμα. Δυσλειτουργία των κυττάρων του οργανισμού, τα οποία αποτελούν όλους τους ιστούς και τα όργανα και παράγουν ενέργεια, ένζυμα, νευροδιαβιβαστές και ορμόνες. Τα επίπεδα της υγείας και ο μεταβολισμός μας εξαρτώνται απόλυτα από τα επίπεδα λειτουργικότητας των κυττάρων. Αυτό με την σειρά του εξαρτάται απόλυτα από τη νοοτροπία μας, τη διατροφή και τον τρόπο ζωής.


Βίντεο: Υγεία & Συμπληρώματα Διατροφής (Γ.Μηνούδης)


Τα Συμπληρώματα Διατροφής και η Χρήση τους

Η προστασία της υγείας μας - πρόληψη αλλά και θεραπεία - εξαρτάται κυρίως από εμάς τους ίδιους. Εμείς πρέπει και μπορούμε να γίνουμε γιατροί του εαυτού μας. Η σωστή διατροφή, με ζωντανές βιολογικές χορτοφαγικές τροφές, η ενυδάτωση με καθαρό νερό, η τακτική άσκηση - έστω και ένα γρήγορο καθημερινό περπάτημα - η σωστή αναπνοή και η θετική σκέψη θα βοηθήσουν σημαντικά.

Τα ειδικά επιλεγμένα συμπληρώματα διατροφής που διατίθενται προς αγορά από την ιστοσελίδα μας, είναι υψηλής ποιότητος και προδιαγραφών για βέλτιστη απορρόφηση και βιοδιαθεσιμότητα σε κυτταρικό επίπεδο. Για να έχουν όμως βέλτιστο αποτέλεσμα πρέπει να χρησιμοποιούνται με συγκεκριμένο τρόπο και μέθοδο.

Εμείς έχουμε επιλέξει τα καλύτερα συμπληρώματα διατροφής και μπορούμε να τα προτείνουμε επιστημονικά σε βασικούς συνδυασμούς για να εξασφαλίσουμε ότι ο οργανισμός είναι καλυμμένος καθημερινά, όσο αυξημένες κι αν είναι οι ανάγκες του.


Πως ξεκινάμε πρόγραμμα Ορθής Διατροφής με συμπληρώματα

Η Ορθή Διατροφή με συμπληρώματα μπορεί να εφαρμοστεί σε 3 επίπεδα.

  • 1ο επίπεδο: Ειδικά επιλεγμένα συμπληρώματα διατροφής που μπορούμε να λαμβάνουμε καθημερινά ως ελάχιστη πρόληψη και ενίσχυση του οργανισμού.
  • 2ο επίπεδο: Αν υπάρχουν ιδιαίτερες ανάγκες ενίσχυσης του οργανισμού όπως έντονο άγχος, χρόνια κούραση, αυξημένα επίπεδα χοληστερίνης, οστεοπόρωση, εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα κ.λπ., συνιστάται να λαμβάνονται μαζί με τα προληπτικά και ειδικά επιλεγμένα σκευάσματα για κάθε περίπτωση.
  • 3ο επίπεδο: Αν υπάρχουν χρόνια παθολογικά προβλήματα ή επιθυμείτε να κάνετε ολοκληρωμένη Ορθή Διατροφή μπορείτε να ακολουθήσετε ένα επιστημονικό διατροφολογικό πρόγραμμα.

1ο επίπεδο - Καθημερινοί συνδυασμοί πρόληψης

Βασική Πρόληψη: Αρχικά χρειαζόμαστε έναν ελάχιστο καθημερινό συνδυασμό για να εξασφαλίσουμε ότι τα κύτταρα μας προσλαμβάνουν όλα τα απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία που έχουν ανάγκη για να παραμένουν υγιή.

  • Χρειαζόμαστε δηλαδή ένα συμπλήρωμα που να περιέχει τις βιταμίνες, τα μέταλλα, τα ιχνοστοιχεία και τα βασικά αντιοξειδωτικά στοιχεία που έχει ανάγκη ο οργανισμός καθημερινά, ώστε να εξασφαλίζεται η ημερήσια κάλυψη όλων των αναγκών του σε θρεπτικά στοιχεία. Ανάλογο σκεύασμα είναι το Optimum Daily Nutrition ή το μελισσοκομικό "Θησαυρός της Μέλισσας".
  • Χρειαζόμαστε επίσης ένα συμπλήρωμα που να περιέχει τα ωμέγα ζωτικά λιπαρά οξέα που είναι αναγκαία καθημερινά, σε ιδανικές αναλογίες μεταξύ τους. Είναι απαραίτητα για καλή λειτουργία του εγκεφάλου, για υγιές καρδιοαγγειακό, νευρικό και ανοσοποιητικό σύστημα, καθώς και για την ισορροπία των ορμονών και τον έλεγχο των φλεγμονών. Ανάλογο σκεύασμα είναι το Essential Omegas 3:6 από ιχθυέλαια και λάδι μποράγκου ή το Premium Omegas 3:6 από μη επεξεργασμένα έλαια λιναριού και μποράγκου, για αυστηρούς φυτοφάγους.

Ενισχυμένη Πρόληψη: Για όσους έχουν έντονη ζωή, καπνίζουν, είναι εκτεθειμένοι σε περιβαλλοντική ρύπανση και έχουν χαμηλό ανοσοποιητικό σύστημα συνιστάται να προσθέσουν στην "Βασική Πρόληψη"  πρόσθετη βιταμίνη C.  Ένα τέτοιο σκεύασμα είναι η Super Vitamin C-1000, που σε συνδυασμό με ορισμένα φλαβονοειδή που περιέχει (για μέγιστη απορρόφηση), έχει ισχυρή αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη δράση. Βοηθάει στην υγεία του νευρικού, κυκλοφορικού και ανοσοποιητικού συστήματος. Βοηθάει στη σύνθεση του κολλαγόνου, στην παραγωγή ενέργειας, στον καλό μεταβολισμό και για να διατηρηθεί το δέρμα νεανικό και υγιές. Έχει αντιπαθογόνες και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. 

Ολοκληρωμένη Πρόληψη: Οι ελεύθερες ρίζες  έχουν συνδεθεί με το πρόωρο γήρας και τις εκφυλιστικές παθήσεις. Επίσης για όσους θεωρούν ότι είναι εκτεθειμένοι σε τοξικό περιβάλλον συνιστούμε να προσθέσουν στην "Ενισχυμένη Πρόληψη" ένα συμπλήρωμα που να περιέχει ευρύ φάσμα ισχυρών αντιοξειδωτικών συστατικών (όπως το Μega Antioxidant) που να προστατεύει τα κύτταρα από τις αρνητικές συνέπειες των ελευθέρων ριζών και να ενισχύει τον εξασθενημένο οργανισμό των ηλικιωμένων ατόμων.

Συνιστώνται ακόμα:

  • Αποτοξίνωση: Μια μέθοδος αποτοξίνωσης, με βότανα και θρεπτικά στοιχεία ειδικά για τον καθαρισμό του ήπατος, του παχέος εντέρου, του αίματος και γενικά του οργανισμού στο σύνολό του, είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να εξασφαλιστεί η κυτταρική θρέψη με τα μόρια της τροφής. Ένα ανάλογο σκεύασμα είναι το Intensive Gut Cleanse. Η αποτοξίνωση όμως προϋποθέτει πολύ συγκροτημένη δίαιτα και σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμα και ολιγοήμερη νηστεία.
  • Έλεγχος δυσανεξίας τροφών: Μια από τις αιτίες που δημιουργούν χρόνιες φλεγμονές, που οι περισσότερες είναι υποκλινικές (δεν ανιχνεύονται δηλαδή με τις συνήθεις ιατρικές εξετάσεις), είναι οι τροφικές δυσανεξίες (ή καθυστερημένες αλλεργίες). Για τον έλεγχο της ύπαρξης φλεγμονών μπορεί να χρησιμοποιηθεί το επιστημονικά τεκμηριωμένο τεστ δυσανεξίας GoldenTest. Οι φλεγμονές προκαλούν κυτταρικές δυσλειτουργίες, τραυματίζουν συνεχώς ιστούς και όργανα και παρεμποδίζουν τον μεταβολισμό των ορθών μορίων και την απορρόφησή τους από τα κύτταρα. Ο έλεγχος και η σημαντική μείωσή τους είναι βασική προϋπόθεση για την απορρόφηση των θρεπτικών στοιχείων σε κυτταρικό επίπεδο.
  • Καθαρό νερό: Το σώμα μας είναι πάνω από 70% νερό, ο εγκέφαλος 80% και το αίμα 90%. Τα κύτταρα μας δεν είναι τίποτα άλλο παρά θρεπτικά στοιχεία που κολυμπούν σε νερό, το οποίο πρέπει να είναι απόλυτα καθαρό και ενεργειακό για να λειτουργούν σωστά. Στην ανάγκη χρησιμοποιείστε εμφιαλωμένο νερό. Εμείς συνιστούμε την καράφα TENSATM που προσδίδει στο νερό της βρύσης μοναδικές ιδιότητες για καλύτερη ενυδάτωση και αναζωογόνηση των κυττάρων. Το νερό από τη συσκευή TENSATM (που στα ιαπωνικά σημαίνει «ουράνιο νερό») έχει περάσει από 4 στάδια καθαρισμού και εμπλουτισμού. Είναι απαλλαγμένο κατά 97% από χλώριο και από μόλυβδο, καθώς και από ΤΗΜs (υποπροϊόντα χλωρίωσης του νερού). Έχει μεγαλύτερη ρευστότητα, εισέρχεται στα κύτταρα ευκολότερα και συμβάλλει στην καλύτερη ενυδάτωση του σώματος. Έχει αυξημένη ικανότητα διάλυσης και αραίωσης στερεών στοιχείων, ώστε να γίνεται καλύτερη μεταφορά των μορίων στα κύτταρα. Βοηθά στην αποβολή βαρέων και τοξικών μετάλλων από τον οργανισμό. Προλαμβάνει τη διασπορά βλαβερών μικροβίων και μυκήτων στο σώμα. Έχει ανανεωτική και καθαρτική δράση. Αλκαλοποιεί τον οργανισμό και βελτιώνει τον μεταβολισμό, ώστε να γίνονται καλύτερες καύσεις. Είναι απαλλαγμένο από δυσάρεστες οσμές και έχει μοναδική και ευχάριστη γεύση.   

2ο επίπεδο - Αναπλήρωση Ειδικών Θρεπτικών Ελλείψεων

Ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ατόμου και εάν υπάρχουν συγκεκριμένα προβλήματα υγείας μπορούμε να δράσουμε προληπτικά ή θεραπευτικά, χρησιμοποιώντας έναν από τους συνδυασμούς πρόληψης (Βασική, Ενισχυμένη, Ολοκληρωμένη), στους οποίους προστίθενται, για όσο καιρό χρειαστεί, ειδικές συμπληρωματικές φόρμουλες.

Για παράδειγμα:

  • Σε περιόδους έντονου άγχους μπορούμε να προσθέσουμε ένα σκεύασμα όπως το Anti-Stress για όσον καιρό χρειαστεί.
  • Εάν υπάρχουν ενδείξεις για πρόβλημα του προστάτη συνιστάται γύρη και πρόπολη ή το σκεύασμα ProstaCare.
  • Εάν κάποιος υποφέρει από μυοσκελετικούς πόνους συνιστάται το AlgoStop.
  • Εάν κάποιος έχει οστεοπόρωση συνιστάται το Super Osteofood κ.λ.π.

3ο επίπεδο - Επιστημονικό διατροφολογικό πρόγραμμα

Οι εκλεκτοί μας σύμβουλοι, ανάλογα με την ιδιαιτερότητα της περίπτωσης, μπορούνε να σας καθοδηγήσουν και να καταρτίσουνε το κατάλληλο διατροφολογικό πρόγραμμα για τις ανάγκες σας!

Μην διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή επικοινωνήστε ευθέως με έναν από τους συμβούλους μας.

Ακρόαση κλασσικής μουσικής: CLAUDE DEBUSSY (1862-1918), Pour le Piano

sound by Jbgmusic