Καλάθι

Το καλάθι είναι άδειο

Σύμβουλοι-Θεραπευτές

Facebook

Επικοινωνία

Email:
Θέμα:
Μήνυμα
Ερώτηση Anti-Spam: Πόσα μάτια έχει ο άνθρωπος (2):

Κατάστημα Φυσικής Θεραπείας

 Πως θα Δημιουργήστε προσωπικό Λογαριασμό PayPal

Μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε τον προσωπικό σας λογαριασμό PayPal, κατά την διαδικασία αγοράς ενός προϊόντος από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Διαλέξτε ως τρόπο πληρωμής τις “Κάρτες: Visa, MasterCard, PayPal”, και θα μεταφερθείτε στην ασφαλή τοποθεσία ηλεκτρονικών πληρωμών του PayPal.

Εδώ διαλέξτε "Pay with my credit or debit card".

 

Τώρα θα πρέπει να συμπληρώσετε τα στοιχεία της κάρτας σας και τα προσωπικά σας στοιχεία (με λατινικούς χαρακτήρες) όπως φαίνονται στην ανωτέρω οθόνη και στη συνέχεια να πιέσετε “Review and Continue”. (Προσοχή το όνομα και το επώνυμο να είναι ακριβώς όπως αναφέρονται στην κάρτα σας ή τον τραπεζικό λογαριασμό σας).

Τότε θα μεταφερθείτε στην επόμενη οθόνη όπου μπορείτε να δημιουργήσετε τον δικό σας λογαριασμό PayPal ορίζοντας ένα προσωπικό κωδικό-password (8 χαρακτήρων τουλάχιστον) και κάνοντας κλικ στο “Continue”.

 

Θα σας αποσταλεί ένα e-mail επιβεβαίωσης από το PayPal (στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση) και πλέον θα είστε έτοιμοι να κάνετε με απλότητα και ασφάλεια όλες τις διαδικτυακές συναλλαγές σας!

Εναλλακτικά, μπορείτε να δημιουργήσετε τον λογαριασμός σας με απευθείας σύνδεση στην ιστοσελίδα του PayPal, κάνοντας κλίκ στον κατωτέρω σύνδεσμο:


Ακρόαση κλασσικής μουσικής: CLAUDE DEBUSSY (1862-1918), Pour le Piano

sound by Jbgmusic