Καλάθι

Το καλάθι είναι άδειο

Σύμβουλοι-Θεραπευτές

Facebook

Επικοινωνία

Email:
Θέμα:
Μήνυμα
Ερώτηση Anti-Spam: Πόσα μάτια έχει ο άνθρωπος (2):

Κατάστημα Φυσικής Θεραπείας

 PayPal - Πληροφορίες

To είναι ο πιο διαδεδομένος τρόπος συναλλαγών παγκοσμίως, πρώτον επειδή για τον πελάτη είναι εντελώς δωρεάν και δεύτερον γιατί αποδείχθηκε ως το πιο αξιόπιστο μέσο συναλλαγών στο διαδίκτυο. Μέσω του PayPal διασφαλίζονται και ο έμπορος αλλά και ο πελάτης.

Ποιος ο ρόλος του Paypal; Όταν κάποιος θέλει να κάνει μια αγορά μέσω internet, πρέπει τις περισσότερες φορές η εταιρεία να πληρωθεί αμέσως και μετά να γίνει η αποστολή του προϊόντος. Για να πληρωθεί η εταιρεία όμως πρέπει να μεταφερθούν χρήματα από τον λογαριασμό σας ή από την πιστωτική σας κάρτα στον λογαριασμό της εταιρείας. Είναι φυσικό όμως να ανησυχεί κάποιος όταν δίνει διαδικτυακά σε άλλον που ποτέ δεν έχει δει, στοιχεία είτε της πιστωτικής του κάρτας είτε του τραπεζικού λογαριασμού του. Αυτό το κενό έρχεται να καλύψει το Paypal. Δηλαδή αυτό που γίνεται είναι το εξής:

  1. Δίνετε ΜΙΑ ΦΟΡΑ, μόνο στο Paypal τα στοιχεία είτε της πιστωτικής ή της χρεωστικής σας κάρτας (χρεωστική λέγεται η κάρτα που είναι συνδεδεμένη με εναν τραπεζικό λογαριασμό καταθέσεων) και αυτά τα στοιχεία αποθηκεύονται κρυπτογραφημένα στην βάση του Paypal.
  2. Το Paypal σας δίνει ένα όνομα χρήστη, έναν κωδικό πρόσβασης και έναν επιπλέον κωδικό ασφαλείας.
  3. Όταν κάνετε μια αγορά στο ηλεκτρονικό κατάστημα, παραπέμπεστε στο Paypal, από όπου μεταφέρονται χρήματα από τον λογαριασμό σας ή την πιστωτική σας, στον λογαριασμό του καταστήματος. Έτσι, ενώ τα στοιχεία της κάρτας σας είναι μόνιμα αποθηκευμένα στο PayPal, ο ίδιος ο έμπορος (ή οποιοσδήποτε άλλος) δεν μπορεί να δει κανένα από τα στοιχεία του λογαριασμού ή της πιστωτικής κάρτας σας.

Όπως φαίνεται λοιπόν το Paypal παίζει έναν ρόλο διαμεσολαβητή-εγγυητή ανάμεσα στον έμπορο και τον πελάτη διασφαλίζοντας τόσο την ασφάλεια των διατραπεζικών σας στοιχείων όσο και την ταχύτητα των συναλλαγών.

Οι συναλλαγές λοιπόν μέσω paypal θεωρούνται οι πιο ασφαλείς συναλλαγές μέσω internet. Για όποιον όμως έχει ακόμα φόβο για την ασφάλεια των συναλλαγών του και μέσω του Paypal, προτείνουμε έναν απλό και δωρεάν τρόπο για να αισθανθείτε απολύτως ασφαλείς.

  • Ανοίγετε έναν μηδενικό λογαριασμό καταθέσεων και τον συνδέετε με μία χρεωστική κάρτα, τύπου VISA-DEBIT ή MASTERCARD-DEBIT. Προσοχή, η κάρτα να είναι χρεωστική (debit) και όχι πιστωτική (credit). Να εξασφαλίσετε ότι ο λογαριασμός που θα ανοίξετε δεν δίνει με καμία μορφή πίστωση, ούτε δικαίωμα υπερανάληψης. Τέτοιον λογαριασμό μπορείτε να ανοίξετε σε όλες τις ελληνικές τράπεζες.
  • Δίνετε τα στοιχεία της DEBIT στο Paypal για να κάνετε εγγραφή.
  • Όταν θέλετε να αγοράσετε κάποιο προϊόν αξίας π.χ. 50 ευρώ, τότε καταθέτετε στον λογαριασμό σας στην τράπεζα 50 ευρώ, έπειτα κάνετε την αγορά που θέλετε αξίας 50 ευρώ και ο λογαριασμός σας παραμένει πάλι μηδενικός! Οπότε και στην απίθανη περίπτωση που «υποκλέψουν» τα στοιχεία σας, το υπόλοιπο θα είναι μηδενικό.

 Πως θα Δημιουργήστε Λογαριασμό PayPal

Μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε τον προσωπικό σας λογαριασμό PayPal, κατά την διαδικασία αγοράς ενός προϊόντος από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Διαλέξτε ως τρόπο πληρωμής τις “Κάρτες: Visa, MasterCard, PayPal”, και θα μεταφερθείτε στην ασφαλή τοποθεσία ηλεκτρονικών πληρωμών του PayPal.

Εδώ διαλέξτε "Pay with my credit or debit card".

 

Τώρα θα πρέπει να συμπληρώσετε τα στοιχεία της κάρτας σας και τα προσωπικά σας στοιχεία (με λατινικούς χαρακτήρες) όπως φαίνονται στην ανωτέρω οθόνη και στη συνέχεια να πιέσετε “Review and Continue”. (Προσοχή το όνομα και το επώνυμο να είναι ακριβώς όπως αναφέρονται στην κάρτα σας ή τον τραπεζικό λογαριασμό σας).

Τότε θα μεταφερθείτε στην επόμενη οθόνη όπου μπορείτε να δημιουργήσετε τον δικό σας λογαριασμό PayPal ορίζοντας ένα προσωπικό κωδικό-password (8 χαρακτήρων τουλάχιστον) και κάνοντας κλικ στο “Continue”.

 

Θα σας αποσταλεί ένα e-mail επιβεβαίωσης από το PayPal (στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση) και πλέον θα είστε έτοιμοι να κάνετε με απλότητα και ασφάλεια όλες τις διαδικτυακές συναλλαγές σας!

Εναλλακτικά, μπορείτε να δημιουργήσετε τον λογαριασμός σας με απευθείας σύνδεση στην ιστοσελίδα του PayPal, κάνοντας κλίκ στον κατωτέρω σύνδεσμο:


Ακρόαση κλασσικής μουσικής: CLAUDE DEBUSSY (1862-1918), Pour le Piano

sound by Jbgmusic