Φόριυμ Φυσικής Θεραπείας

Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: To "μπόλι" και το υγιές ανοσοποιητικό

To "μπόλι" και το υγιές ανοσοποιητικό 1 Χρόνος 1 Μήνας πριν #24

  • Administrator
  • Το Άβαταρ του/της Administrator
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Administrator
  • Δημοσιεύσεις: 9
  • Κάρμα: 0
Η άποψη της εναλλακτικής ιατρικής σχετικά με την καταπολέμηση των ιώσεων, ήταν και εξακολουθεί να είναι, ενάντια στους μαζικούς εμβολιασμούς. Και αυτό διότι πιστεύουμε ότι ένας υγιής οργανισμός, ανεξαρτήτως ηλικίας, έχει εφ' εαυτού του τα εφόδια να ανταπεξέλθει, να καταβάλλει και να νικήσει κάθε είδους ιό. Τα εφόδια αυτά αφορούν τις εσωτερικές άμυνες του οργανισμού που εδρεύουν στο ανοσοποιητικό του σύστημα, άμυνες που είναι πανίσχυρες αρκεί το ανοσοποιητικό σύστημα να είναι υγιές.

Δυστυχώς αυτή η αλήθεια δεν έχει τύχει της ανάλογης προσοχής από την ευρύτερη ιατρική κοινότητα (μέχρι στιγμής τουλάχιστον), ούτε ακούγεται από επίσημα χείλη σχεδόν καθόλου και πουθενά. Όσο τρομερή αρρώστια (απ' ότι μας λένε τουλάχιστον) και να είναι ο κορωνοϊός, μπορεί να καταπολεμηθεί με απλά φυσικά μέσα, όπως οι ταπεινές βιταμίνες που είναι και οι σπουδαιότερες πρώτες ύλες για να δουλέψει και να λειτουργήσει σωστά το ανοσοποιητικό.

Αν οι ηγέτες μας ξόδευαν τα λεφτά, αντί στα εμβόλια και τα τέστ, σε βιταμίνες, ούτε κάν τις εντατικές θα χρειαζόμαστε. Τουλάχιστον δεν θα τις χρειαζόμαστε για να καταπολεμήσουμε τον κορωνοϊό... Για όσους και όσες επιθυμούν να δηλώσουν έμπρακτα την αντίθεσή τους, μπορούν να το κάνουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.diktyoellinismou.gr/ypografes-iatrikes-praxeis/
Τελευταία διόρθωση: 1 Χρόνος 4 Εβδομάδες πριν από Administrator.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Ακρόαση κλασσικής μουσικής: CLAUDE DEBUSSY (1862-1918), Pour le Piano

sound by Jbgmusic